26/5/10

Ανοιχτή πρόσκληση...


H NEA ΚΙΟΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ...










4/5/10

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ






Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Γυναικών Αργολίδας "Κιανών Έργα" συμμετείχε στο "AGRO QUALITY FESTIVAL" που πραγματοποιήθηκε από τις 28 Απριλίου έως τις 2 Μαΐου 2010 στην "Τεχνόπολη", έναν από τους πλέον ενδεδειγμένους πολυχώρους εκδηλώσεων και πολιτισμού της Αθήνας.
Ήταν μια έκθεση προϊόντων υψηλής ποιότητας που περιλάμβανε τις εξής κατηγορίες εκθεμάτων : Προϊόντα της ελιάς, Ποτοποιεία, Γαλακτοκομεία, Μελισσοκομικά προϊόντα, Προϊόντα Κρέατος, Οπωροκηπευτικά, Παραδοσιακά προϊόντα, Αγροτουρισμός, Ζαχαροπλαστική, Gourmet προϊόντα.
Σκοπός του "AGRO QUALITY FESTIVAL" ήταν η προβολή και προώθηση των διατροφικών προϊόντων ποιότητας σε κοινό από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Την έκθεση επισκέφθηκαν εκπρόσωποι εμπορικών δικτύων, επαγγελματίες της διατροφής και φίλοι της γεύσης. Συμμετείχαν:
- Δημόσιοι Οργανισμοί, Επιμελητήρια, Περιφέρειες
- Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις
- Γενικοί Εκθέτες που σχετίζονται με την παραγωγή προϊόντων ποιότητας
- Επαγγελματίες του αγροτουρισμού
- Καταστήματα βιολογικών προϊόντων
- Εταιρίες τυποποίησης αγροτικών προϊόντων
- Συνεταιρισμοί
- Γυναικείοι Συνεταιρισμοί
- Εταιρίες εμπορίας αγροτικών προϊόντων
- Εταιρίες τυποποίησης και ποιοτικού ελέγχου
- Δήμοι & Τοπικές Ενώσεις Δήμων & Κοινοτήτων

Οι γυναίκες του Αγροτικού Συνεταιρισμού πήραν μέρος σε ένα ταξίδι γεύσεων από όλη την Ελλάδα, σε ένα πολυθέαμα γαστρονομίας που ενθουσίασε τους πολλούς επισκέπτες της έκθεσης και άνοιξε νέους δρόμους για το μέλλον του Συνεταιρισμού σε όλα τα επίπεδα.
Η κούραση ήταν αρκετή στη διάρκεια του τετραήμερου αλλά η ικανοποίηση των γυναικών από την πολύ καλή παρουσία τους στη συγκεκριμένη έκθεση έκανε πιο λαμπερά τα χαμόγελα τους και πιο αισιόδοξα τα σχέδια τους για το μέλλον σε αυτή την δύσκολη εποχή που διανύουμε.

Η παράλληλη παρουσία των προϊόντων του Συνεταιρισμού στην «Γιορτή της Αγκινάρας» στα Ίρια την Πρωτομαγιά και η έκφρασης αναγνώρισης των επισκεπτών στην ποιότητα των συγκεκριμένων προϊόντων ήταν άλλο ένα θετικό και αισιόδοξο σημείο αναφοράς των προηγούμενων ημερών κι άλλη μια αφορμή για χαμόγελα, ελπίδες, νέες γνωριμίες αλλά και νέες παραγγελίες…