5/3/10

Α.Ο. ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ
ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Ο. «ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ» με τη λήξη της 1ης φάσης του Πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας στην οποία συμμετέχει κι η ομάδα μας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους λίγους και συνάμα ηρωικούς φιλάθλους που ακολούθησαν και ενίσχυσαν την ομάδα στη δύσκολη αυτή αγωνιστική περίοδο.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αγνούς Κιώτες φιλάθλους που με οποιονδήποτε άλλο τρόπο στήριξαν την ομάδα και ανταποκρίθηκαν στο όποιο κάλεσμά μας.
Διαβεβαιώνουμε και υποσχόμεθα σ’ όλους τους φιλάθλους ότι η προσπάθειά μας για τη νεολαία μας και την ομάδα μας θα συνεχιστεί, με αμείωτο ρυθμό, και θα έχει αποτέλεσμα και μέλλον!
Τέλος ευχαριστούμε τους προπονητές, και όλους τους ποδοσφαιριστές μας, που με συνέπεια, πάθος, ήθος και αγάπη για την ομάδα μας, σε μια πολύ δύσκολη αγωνιστική περίοδο με αντίξοες συνθήκες προετοιμασίας και αγώνων, ανταποκρίθηκαν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και μάλιστα την κατέταξαν στην 3η θέση της γενικής βαθμολογίας, και διέψευσαν με τον πιο περίτρανο τρόπο τις «Κασσάνδρες» που μιλούσαν για αποτυχία της ομάδας και της Διοίκησης προφασιζόμενοι διάφορους ανυπόστατους λόγους.

Φίλαθλοι, το Σάββατο 6/3/2010 αρχίζει η 2η φάση του πρωταθλήματος.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ Ο 13ος ΠΑΙΚΤΗΣ!

Ακολουθήστε κι εσείς την ανοδική πορεία του «ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ» μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ


Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Α.Ο. «ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου