11/3/10

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 12η Χορωδιακή Συνάντηση Αγιάς το βράδυ του περασμένου Σαββάτου με τη συμμετοχή της Χορωδίας Αργοστολίου, της ΜΙΚΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ, της Χορωδίας Καρπενησίου «Antonio Vivaldi» και της τοπικής Δημοτικής Χορωδίας Αγιάς.
Την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο «Χρυσαλλίδα», παρακολούθησε πλήθος κόσμου, ο αντινομάρχης Λάρισας κ. Χρήστος Σιδερόπουλος, ο δήμαρχος Αγιάς κ. Βασίλειος Κουτσαντάς, ο πρόεδρος της Μουσικής Σχολής του Δήμου Αγιάς κ. Απόστολος Καφετσιούλης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΑ κ. Κωνσταντίνος Γαρουφαλιάς και η πρόεδρος της Μουσικής Σχολής Δήμου Νέσσωνος κ. Μαρίτσα Γκανιάρη.
Μεταξύ των χορωδιών ανταλλάχτηκαν δώρα και αναμνηστικά, ενώ της συναυλίας ακολούθησε δεξίωση του Δήμου Αγιάς προς τιμή των χορωδών στο οικογενειακό κέντρο «Κιβωτός».
Σ’ αυτή τη 12η Χορωδιακή Συνάντηση του Δήμου Αγιάς η Δημοτική Χορωδία Νέας Κίου υπό τη διεύθυνση του μαέστρου της Θεοδόση Αντωνιάδη, ερμήνευσε με τον καλύτερο τρόπο 6 γνωστά κι αγαπημένα ελληνικά τραγούδια και καταχειροκροτήθηκε ενώ κατά τη διάρκεια της δεξίωσης αντάλλαξε εντυπώσεις αλλά και προσκλήσεις για άλλες, μελλοντικές χορωδιακές συναντήσεις ανά την Ελλάδα με τους υπεύθυνους των άλλων χορωδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου