29/3/10

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΤΑΒΛΙ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ


Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΤΑΒΛΙ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ
ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ


ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ & ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΤΑΒΛΙ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ

Μετά την επιτυχή διοργάνωση των δυο τουρνουά τάβλι μέσα στο 2009 (χειμερινού και καλοκαιρινού) ο σύλλογος προχωρά σε εκλογές για την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου (σε αντικατάσταση του προσωρινού).
Καλούμε όσους φίλους ενδιαφέρονται για την συμμετοχή τους στο διοικητικό συμβούλιο να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Μανώλη Κουριώτη στα τηλέφωνα 6941665868 – 6945020281 τουλάχιστον δύο (2) ημέρες πριν τη συνάντηση. Η κάθε υποβολή για συμμετοχή στο συμβούλιο είναι για εμάς χαρά.
Επίσης είναι ουσιαστικής σημασίας η προσέλευση όλων των φίλων στις εκλογές ώστε να εκλέξουμε ένα όσο το δυνατόν καλύτερο συμβούλιο το οποίο θα αναλάβει τις περαιτέρω διοργανώσεις του θεσμού με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Καλούνται όλα τα μέλη την Τετάρτη 14 Απριλίου 2010 & ώρα 11 π.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η συνάντηση θα επαναληφθεί την Πέμπτη 15 Απριλίου & ώρα 11 π.μ στον ίδιο χώρο. Αν και σ’ αυτή δεν διαπιστωθεί απαρτία, η συνέλευση θα γίνει την ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 & ΩΡΑ 11 π.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου.
Η διοργάνωση εκτιμά ότι οι εκλογές θα γίνουν σ’ αυτή την ημερομηνία και σας καλεί να παρευρεθείτε απαραιτήτως όλοι. Επίσης όσοι ενδιαφέρονται να γραφτούν μέλη για να έχουν δικαίωμα εκλογής και λόγο στα δρώμενα του συλλόγου μπορούν να γραφτούν την προαναφερθείσα ημέρα και ώρα αφού εκπληρώσουν το ελάχιστο της ετήσιας συνδρομής. Δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία και δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας θα έχουν μόνο τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη. Θυμίζουμε ότι η οικονομική υποχρέωση κάθε μέλους είναι 20€ για το 2010.
Ταυτόχρονα και ακριβώς μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας επειδή αυτό που μας αρέσει είναι να παίζουμε Τάβλι θα λάβει χώρα ένας ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΑΒΛΙ χωρίς έπαθλα αλλά και δίχως οικονομική συμμετοχή με τις καθιερωμένες όμως απονομές (κύπελλα – αναμνηστικά διπλώματα). Σ’ αυτόν θα υπάρξει περιορισμένος αριθμός ατόμων (γι’ αυτό όποιος ενδιαφέρεται καλό είναι να δηλώσει γρήγορα συμμετοχή, αφού θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).



ΜΙΝΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΒΛΙ


Συνδυάζουμε τις εκλογές με ψυχαγωγία και με το παιχνίδι που σε όλους μας αρέσει!


Οι νικητές θα βγαίνουν με βαθμολογία ανάλογα με το βαθμό αντιξοότητας που θα έχουν στο ζάρι. Δηλαδή ΤΑΒΛΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ !!! Όλοι οι παίκτες θα χωριστούν σε ομάδες Α και Β θα παίζουν την ίδια ακριβώς ζαριά .Είναι μια ιδέα όπου θα ξεχωρίσουν αυτοί που ακόμα και με ζάρι αντίθετο θα μπορέσουν να κερδίσουν.

ΤΡΟΠΟΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΤΟ ΤΑΒΛΙ

Επεξήγηση: Έστω ότι συμμετέχουν 30 ζευγάρια άρα 30 παίκτες που τους ονομάζουμε Α και 30 παίκτες που τους ονομάζουμε Β παίζουν το πρώτο παιχνίδι και βγαίνουν νικητές από την ομάδα Α 20 και από την ομάδα Β 10, οι παίκτες που ανήκουν στην ομάδα Β φυσικά θα βαθμολογηθούν ευνοϊκότερα αφού είχαν μεγαλύτερο δείκτη δυσκολίας στο ζάρι. Πιο συγκεκριμένα στο πρώτο παιχνίδι (π.χ. πόρτες) νικητές από την Α ομάδα 20 από τη Β 10 άρα οι Α παίρνουν από 10 βαθμούς, οι Β από 20 βαθμούς. Σε όσους από τους Α και Β πήραν το παιχνίδι διπλό οι πόντοι διπλασιάζονται . Δηλαδή όσοι από την ομάδα Α που βαθμολογούνται με 10 βαθμούς πήραν διπλό το παιχνίδι οι βαθμοί τους γίνονται 20 ενώ όσοι από την Β ομάδα πήραν διπλό παιχνίδι βαθμολογούνται με 40 βαθμούς. Θα παιχτούν 6 παιχνίδια (2 πόρτες, 2 πλακωτό, 2 φεύγα) και νικητής θα ανακηρυχθεί αυτός που θα μαζέψει την καλύτερη βαθμολογία στο σύνολο των παιχνιδιών.
Ώρα έναρξης των αγώνων 11 π.μ.
Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να είναι ακριβείς ως προς την ώρα προσέλευσης διότι δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια μιας κ όλοι θα παίζουμε ταυτόχρονα. Θα παίξουν όσοι είναι παρόντες.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΘΕΤΕ
ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου