11/4/10

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ

Αγαπητέ δημότη
Αγαπητή δημότισσα
Το σχέδιο για τη διοικητική μεταρρύθμιση της χώρας, γνωστό πλέον ως σχέδιο «Καλλικράτης», μετά από πολλές αναβολές και παλινδρομήσεις, έχει μπει ήδη στην τελική ευθεία. Εντός των ημερών ανακοινώνεται από το αρμόδιο υπουργείο η πρόταση για την χωροταξική αλλαγή, οι περίφημοι χάρτες.
Η σχετική διαβούλευση έχει ορισθεί μέχρι τα μέσα Μαΐου. Στη διαβούλευση αυτή παίρνουν μέρος η ΚΕΔΚΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων & Κοινοτήτων Ελλάδας), οι τοπικές ΤΕΔΚ (Τοπικές Ενώσεις Δήμων &Κοινοτήτων), οι Δήμοι, οι Κοινότητες και άλλοι φορείς. Πιστεύουμε ότι στη διαβούλευση αυτή θα πρέπει να συμμετέχει ενεργά και ο κάθε πολίτης, αφού αυτός θα είναι ο τελικός αποδέκτης των όποιων μεταρρυθμίσεων.
Για το λόγο αυτό και επειδή το ζήτημα αυτό αφορά άμεσα το μέλλον του τόπου μας, το Δημοτικό μας Συμβούλιο, αποφάσισε ομόφωνα να διοργανώσουμε :
· Την Τετάρτη 14 Απριλίου 2010 στις 7 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Κίου, ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, έτσι ώστε να ενημερώσουμε τους πολίτες και να ακούσουμε τις απόψεις τους.
· Τη Κυριακή 18 Απριλίου 2010 ΑΤΥΠΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. Στήνουμε κάλπες από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ της Κυριακής 18/4/2010, για να πάρουμε την γνώμη των δημοτών μας στα ακόλουθα ερωτήματα: 1) Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με το σχέδιο «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ»; 2) Θέλετε η Νέα Κίος να ενσωματωθεί σε ένα ευρύτερο Δήμο;
Θεωρούμε ότι η συμμετοχή όλων των δημοτών τόσο στη Λαϊκή Συνέλευση όσο και στο Δημοψήφισμα της Κυριακής είναι ιδιαίτερα αναγκαία και αποφασιστική, γι’ αυτό σας καλούμε να συμμετέχετε ενεργά στις παραπάνω διαδικασίες.

Ο Δήμαρχος Νέας Κίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου